Dacă gustările sunt piedicile tale și cauți să îți îmbunătățești calitatea alimentației evitând preparatele prăjite, cum ar fi dependenții cartofi prăjiți sau lupii care se consumă de obicei prăjiți și sărați, îți arătăm cea mai sănătoasă și mai ușoară gustare pe care o poți prepara într-o friteuză cu aer, pentru a înlocui alternativele din comerț de slabă calitate nutrițională, cum ar fi clasicele chipsuri de cartofi.

Gustări din năut într-o friteuză cu aer

Leguminoasele sunt o grupă alimentară foarte benefică pentru organismul nostru: o sursă de fibre, carbohidrați complecși, proteine vegetale și micronutrienți precum magneziu, potasiu, zinc și vitaminele B.

Din acest motiv, includerea lor în diferite feluri de mâncare, atât dulci, cât și sărate, și în diferite momente ale zilei, este întotdeauna recomandabilă.

În acest caz, vă propunem să preparăm o gustare foarte gustoasă cu o conservă de năut în conservă, pe care o clătim și o scurgem bine înainte de a o folosi. Tot ce trebuie să facem este să îi asezonăm cu ulei de măsline, paprika, chimen, oregano, sare și orice alte condimente ne plac, înainte de a-i pune în coșul aparatului de prăjit cu aer.

Gătiți în friteuza cu aer comprimat timp de 15- 20 de minute, scuturând coșul la jumătatea gătitului pentru a obține năut crocant și auriu foarte sănătos și apetisant.

Aceasta este cea mai sănătoasă și mai ușoară gustare pe care o puteți prepara în friteuza cu aer, pentru a înlocui clasicii cartofi și alte gustări de calitate nutrițională inferioară.

By AndreiD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *